NL | DE
  • nl
  • de

Duurzamer in 3,5 minuut

Als ambassadeur van MVO Loont heeft Mercuur Smart Logistics in samenwerking met Yellow Bridge  een korte film gemaakt in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Door met kleine stappen te beginnen heeft Lonneke Rombouts, transportcoördinator bij Mercuur, al veel dingen bereikt op het gebied van MVO. Marc Duffhues, commerciëel manager bij Mercuur, heeft daarnaast een jarenlange kennis op het gebied van transport. Graag willen wij dit met andere MKBers delen. Hopelijk kunnen we met deze film iedereen inspireren om bij te dragen aan een duurzamere bedrijfsvoering. 

 

“Lonneke is een bevlogen Transport Coordinator met een hart voor duurzaamheid”

Zoé Baart adviseur en inspirator van Yellow Bridge

Wilt u zelf meer weten over duurzaamheid binnen uw bedrijf of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dan kunt u voor advies altijd contact met ons opnemen.

Daarnaast kunt u hierover ook meer vinden op de website van Yellow Bridge.  Yellow Bridge biedt kleine en middelgrote organisaties internationaal inspiratie en kennis op het gebied van duurzaam ondernemen.

Ook kunt u meer informatie vinden bij onze partner in het maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO Loont. Zij kunnen u ook helpen om als ondernemer MVO concreet te maken.