NL | DE
  • nl
  • de

Dag van de Sociale Innovatie 18 November 2014

24-09-2014

Houdt de volgende vraag u ook bezig: “hoe houd ik mijn bedrijf innovatief en hoe onderneem ik slim in een snel veranderende economie?”

Op 18 november tijdens de Dag van de Sociale Innovatie gaan we graag met u in gesprek hierover. Wij organiseren dan een Innovatietafel en nodigen u uit om aan te schuiven! 

We bieden u een inspirerende en interactieve werksessie met veel nieuwe ideeën en praktische tips om zelf aan de slag te gaan. Ook zal Menno Lanting een lezing geven, schrijver van de Slimme Organisatie en Connect!*.

WAT IS EEN INNOVATIETAFEL?

Aan een Innovatietafel ontrafelt een groep van 6-8 werkgevers en werknemers het geheim van ondernemen met voorsprong. Onder begeleiding van een gespreksleider werken we gestructureerd toe naar ideeën om uw en onze organisatie futureproof te maken. In totaal nodigen wij 5-7 van onze belangrijkste relaties hiervoor uit. U bent één van onze belangrijke relaties en we hopen dat u bij onze tafel wilt aanschuiven.

WAAROM SOCIAAL INNOVEREN?

Het innovatiesucces van een bedrijf wordt voor 75% bepaald door sociale innovatie en slechts voor 25% door technologische innovatie. En met sociale innovatie bedoelen we dan dat ondernemingen hun organisatie en management slim en flexibel organiseren zodat hun medewerkers optimaal gemotiveerd en productief kunnen zijn.  Uit onderzoek blijkt dat organisaties met een hogere medewerkers-betrokkenheid 27% minder ziekteverzuim, 18% hogere productiviteit en 18% meer aandeelhouderswaarde hebben. Dat voordeel gunnen wij u en onszelf ook!

WAT IS DE DAG VAN DE SOCIALE INNOVATIE PRECIES?

Op 18 november worden dwars door het land op hetzelfde moment op vele locaties Innovatietafels georganiseerd door  ondernemers en werknemers. Het doel van de dag is om zoveel  mogelijk bedrijven te prikkelen om concreet aan de slag te gaan met sociaal innoveren. Meer info over deze dag vindt u hier.

Bent u enthousiast geworden om aan te schuiven of wilt u meer informatie? Meldt u dan nu aan bij Peter Simmer, directeur van Mercuur Smart Logistics.