NL | DE
  • nl
  • de

Maikel Sommers onze nieuwe aanwinst

02-10-2017

Nieuwe aanwinst

Per 1-September is Maikel Sommers gestart bij Mercuur Smart Logistics als Project Manager Supply Chain Innovations. Graag willen we Maikel via deze weg aan jullie voorstellen.

Maikel Sommers was in een eerdere periode al 2 jaar verbonden aan Mercuur Smart Logistics. Eerst als stagair, later als Assistant Business Development. 

Wij hebben lang nagedacht over hoe we de kwaliteit van de werkzaamheden van Jeu in de toekomst kunnen borgen. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat Maikel Sommers hiervoor de aangewezen persoon is. Maikel is ,na zijn vertrek bij ons wel elders gaan werken , maar na een verzoek van onze kant en een vervolg gesprek heeft Maikel besloten bij ons terug te komen. Naast de werkzaamheden van Jeu gaat Maikel ook met innovaties en speciale logistieke projecten aan de slag.

Maikel:

"Ik heb er ontzettend veel zin in om weer te beginnen bij mercuur. De uitdagingen die we met z'n allen aan zullen gaan, het bedrijf en om nieuwe werkzaamheden te implementeren zijn voor mij de redenen dat ik zeker wist dat ik terug wilde naar Mercuur. In mijn vorige periode heb ik het altijd goed naar mijn zin gehad, zowel met klanten, als al mijn collega's (zowel de chauffeurs als met het kantoor personeel)" 

Maikel zal meerdere werkzaamheden oppakken. Als eerste is het zaak dat hij zoveel mogelijk de kwaliteiten van Jeu zal gaan borgen. Daarnaast zal er ook gestart worden met nieuwe logistieke activiteiten welke Maikel zal gaan organiseren, managen en implementeren.

Maikel

"Om een klant compleet te kunnen ontzorgen geeft mij veel energie. Een blije klant maakt mij ook blij. Het gezamelijk investeren in de toekomst, met onze partners, geeft mij enorm veel voldoening.

Daarnaast zal Maikel ook het beheer van de kwaliteitssystemen gaan borgen zoals onder andere HACCP, ARBO, Veiligheid e.d.

Maikel

"Tot slot zou ik nog graag een woordje willen richten tot onze partners:

Vanaf 1-09-2017 zal ik voor u klaar staan als u o.a. vragen heeft over logistieke vraagstukken en de CC-karrenadministratie. Tevens zou ik altijd samen met u willen kijken naar verbetertrajecten betreffende de dienstverlening die wij aan u kunnen bieden. Ik kijk er naar uit om samen met alle medewerkers van Mercuur Smart Logistics onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen."

Wij wensen Maikel veel succes toe in zijn nieuwe functie.