NL | DE
  • nl
  • de

Mercurianen gezocht: Vacature Chauffeur CE

26-11-2015

 

STANDPLAATS : Veghel, Eindhoven, Venlo 

Voor diverse standplaatsen zijn wij op zoek naar distributie chauffeurs voor het rijden van circa 3 tot 10 adressen per dag. Het merendeel van de tijd betreft het eendaagse ritten, maar soms zijn het ritten van meerdere dagen, bereidheid tot overnachten is dan ook vereist. Laden en lossen wordt veelal gedaan met behulp van een laadklep. Ervaring is een pre.

Functie-eisen

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs met geldig chauffeursdiploma en bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Arbeidsvoorwaarden

Mercuur Smart Logistics  biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. We onderscheiden ons van onze concurrenten  door grote flexibiliteit en meedenkvermogen met onze klanten en diens medewerkers. Je krijgt passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 077-4661127 of per mail PenO@mercuur-logistics.nl