NL | DE
  • nl
  • de

Branches

Food products

Mercuur heeft een jarenlange ervaring in het foodsegment. De kwaliteit van onze dienstverlening in deze branche blijft onveranderd gewaarborgd. Wij achten het erg belangrijk om tegemoet te komen aan de wensen van vaste opdrachtgevers. En ook in deze branche vindt Mercuur ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Vanuit de vestiging Venlo verzorgen we het transport voor levensmiddelen.

Transport van groente, fruit en sierteelt

Het transporteren van groente, fruit en sierteelt is de specialisatie van onze vestiging in Venlo, opererend vanuit Fresh Park Venlo en sinds 2007 onderdeel van Mercuur Smart logistics. Mercuur in Venlo verzorgt met veel zorg en ruim 50 jaar ervaring transporten van gevoelige producten uit de sierteelt, champignonkwekerijen, bloemkwekers en groente en fruit. Een perfecte match met Mercuur Smart Logistics.

Referenties

Mercuur Smart logistics werkt onder andere voor: Chocolaterie ICKX, Sligro, Willems Champignonkwekerij, Champignonkwekerijen Cox, Champignonkwekerij Jacobs, Substraatbedrijf Horst, Blumenhof Rosenberger, diverse rozen- en boomkwekerijen en Vermeiren Princeps NV.