NL | DE
  • nl
  • de

Transport

Mercuur transport en logistiek 

U vertrouwt uw spullen en producten natuurlijk niet zomaar aan iemand anders toe. Voor transport en logistiek moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Een partner die uw producten veilig, op tijd en volgens afspraak van A naar B brengt. Wanneer uw producten van bijzondere aard zijn, dan neemt de noodzaak van een geschikte partner alleen maar toe. Levensmiddelen, bloemen, planten en overige kwetsbare of bederfelijke waar zijn bij Mercuur Smart Logistics in goede handen. Wij hebben de kennis en mensen in huis om niet alleen aan de hierboven genoemde randvoorwaarden te voldoen, maar om u ook echt tevreden te maken. Want dat is waar wij naar streven. Voor ons is transport van A naar B niet het einddoel, maar slechts het begin. Het begin van een duurzame en prettige samenwerking.
 

Wat ons bijzonder maakt

Voor Mercuur Smart Logistics is het niet meer dan logisch dat wij proactief met u meedenken en vanuit een vraagstuk of transportbehoefte een pasklare oplossing aanleveren. Transport en logistiek is immers een service en geen lopendebandwerk. Wij vinden het belangrijk dat onze partners deze service ook zo ervaren. Wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Optimalisatie van uw distributieketen;
  • Alles wat u zoekt in transport en logistiek;
  • Uw producten blijven vers en in optimale staat;
  • Wij leveren maatwerk en efficiëntie;
  • Kwaliteit die past bij de kwaliteit van uw product;
  • Wij transporteren in Nederland, België en Duitsland.


Elke klant betekent voor ons vanzelfsprekend een nieuwe en unieke case. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons of vraag een prijsindicatie aan. 
 

Gekoeld transport en logistiek

Mercuur Smart Logistics is gespecialiseerd in het transport van gekoelde en bederfelijke waar. Producten waarvan zorgvuldig transport nóg belangrijker is dan van andersoortige producten. Van A naar B is immers geen probleem, maar in welke staat komen uw producten aan? Zeker bij transport en logistiek van kwetsbare producten stelt u uzelf die vraag. Vanzelfsprekend eist u niets minder dan dat deze in dezelfde staat zijn als het op het moment dat u ze aan ons toevertrouwt. Om dat te waarborgen beschikken wij voor een wagenpark van moderne voertuigen die uw producten niet alleen op de juiste temperatuur houden, maar ook beschadigingen voorkomen. Ook onze chauffeurs zijn speciaal geïnstrueerd op de bijzondere aard van hun lading. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij vele tevreden klanten hebben uit de levensmiddelen- en tuinbouwsector.