NL | DE
  • nl
  • de

Fruit transport, op ieder vraagstuk een antwoord


Met ruim vijf decennia ervaring op het gebied van fruit transport en ander voeding gerelateerd vrachtvervoer, heeft Mercuur Smart Logistics zich ontwikkeld tot een alom gewaardeerd transportbedrijf. Voor het vervoeren van kwetsbare producten en levensmiddelen kunt u bij ons rekenen op de nodige knowhow, de beste mogelijkheden en de juiste vakmensen. Waar andere logistieke bedrijven u slechts gedeeltelijk van dienst kunnen zijn, biedt Mercuur bovendien complete oplossingen.

Het antwoord op elk vraagstuk rond fruit transport

Het vervoer van producten uit de voedingsbranche vraagt om speciale zorg, geconditioneerde transportmogelijkheden en een stipte aflevering bij uw klanten of afnemers. Dit geldt voor gevoelig vrachtvervoer als fruit transport in het bijzonder. Bij Mercuur werken mensen die dit als geen ander begrijpen. Wij stellen ons flexibel op, denken altijd met u mee en komen waar nodig met oplossingen die u zelf misschien nog niet had overwogen. Onze expertise stelt ons in staat om op elk logistiek vraagstuk rond fruit transport een passend antwoord te vinden.

Ook voor fruit transport naar België en Duitsland

De mogelijkheden voor transport van Mercuur Smart Logistics zijn niet beperkt tot Nederland alleen. Ook wanneer u producten heeft die tot over de landsgrenzen moeten worden gedistribueerd, vindt u in ons vervoersbedrijf een partner waarmee het prettig samenwerken is. De vrachtwagens van Mercuur rijden naar vrijwel alle locaties in Vlaanderen en het westen van Duitsland. Het spreekt voor zich, dat wij ook bij fruit transport naar het buitenland een tijdige aflevering garanderen.

Fruit transport voor kostenbewuste ondernemers

Omdat er voor optimaal fruit transport aangepast vervoer nodig is, kunnen de kosten ervan hoog oplopen. Als nationale- of internationale ondernemer in fruit heeft u er dus alle baat bij om te besparen als dit mogelijk is. Omdat Mercuur uiterst scherpe prijzen voor transport hanteert, begint kostenbesparend vervoer altijd bij ons bedrijf in Venlo. Uw transport wordt efficiënt door ons geregeld en de kwaliteit die wij bieden blijft daarbij van hoog niveau.