NL | DE
  • nl
  • de

Groente en fruit transport


Wanneer u de behoefte heeft aan groente en fruit transport, dan wilt u ervan uit kunnen gaan dat uw producten veilig en in perfecte staat aankomen op de plaats van bestemming. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit transport bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw groente en fruit transport en zorgen ervoor dat uw verse en gekoelde producten altijd op de juiste manier vervoerd worden.

Kwaliteit en veiligheid bij groente en fruit transport

Voor uw transport van groente en fruit maken wij gebruik van onze vloot met moderne vrachtwagens en ervaren chauffeurs. Zo bent u ervan verzekerd dat het vervoer van uw vers-, koel- of diepvriesproducten in goede handen is. Uiteraard zijn onze chauffeurs op de hoogte van alle regels en eisen die aan groente en fruit transport gesteld worden. De veiligheid en kwaliteit van uw producten staan bij ons transport altijd op de eerste plaats.

Groente en fruit transport op maat

De mogelijkheden van ons transport zijn zeer uiteenlopend. Bij ons kunt u echter altijd rekenen op dienstverlenging op maat, uw wensen staan voorop. Of het nu gaat om kleine ladingen, grote ladingen of groepage, wij denken graag met u mee om het transport in te richten op de manier zoals u dat graag wilt. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een flexibele dienstverlening. Het transport van vers-, koel- of diepvriesproducten laat zich nu eenmaal niet altijd ver van tevoren plannen. Ook voor last-minute groente en fruit transport kunnen wij u daarom uitstekend van dienst zijn. Daarnaast is het goed om te weten dat onze chauffeurs rijden in Nederland, België en Duitsland.

Meer info over groente en fruit transport?

Tijdens het groente en fruit transport blijft u constant op de hoogte van waar uw producten zich op dat moment bevinden. Hiermee bieden wij u als ondernemer graag een veilig gevoel. Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor een offerte op maat. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn.