NL | DE
  • nl
  • de

Groente transport van de beste kwaliteit


Bij het vervoeren van voedselproducten zoals groente is het natuurlijk van het grootste belang dat uw transport aan een flink aantal strenge eisen voldoet. Niet alleen moeten de producten op tijd op de plaats van bestemming worden afgeleverd, ook moet er op de juiste manier mee worden omgegaan. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van groente transport weten wij precies wat hierbij allemaal komt kijken, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Groente transport van de beste kwaliteit

Of het nu gaat om verse, gekoelde of bevroren groente, wij bieden u in alle gevallen transport van de allerhoogste kwaliteit. Onze moderne vrachtwagens zijn optimaal geschikt om uw groenteproducten op de beste manier te vervoeren. Niet alleen kunt u tijdens het transport de actuele locatie van uw producten constant in de gaten houden, hetzelfde geldt voor de staat van uw groente. Daarnaast zijn onze chauffeurs specialisten op het gebied van groente transport. Zij weten aan welke strenge eisen het groente transport moet voldoen en zullen ervoor zorgen dat uw groenteproducten in optimale staat de plaats van bestemming zullen bereiken. Dankzij temperatuurregistratie zullen zij uw groenteproducten tijdens het transport constant blijven waarborgen.

Volop mogelijkheden op het gebied van groente transport

Misschien dat u uw transport graag lang van tevoren wilt plannen, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op het laatste moment groenteproducten wilt vervoeren, of het groente transport wilt wijzigen. Dankzij onze flexibele dienstverlening bieden wij u op dit vlak volop mogelijkheden. Ook de kwantiteit is geen probleem. Of het nu gaat om enkele pallets of een volledige groepage, het behoort bij ons allemaal tot de vele mogelijkheden. Bij ons staan uw wensen altijd op de eerste plaats. Wij transporteren binnen Nederland, naar België en Duitsland.

Laat u vrijblijvend informeren over uw groente transport

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij voor uw groente transport kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.