NL | DE
  • nl
  • de

Planten- en bloementransport


Bloementransport wordt met de grootste zorg uitgevoerd door professionals met een passie voor het vak. Of het nu gaat om transport binnen de regio of het vervoer van bloemen over grotere afstanden - het kan allemaal geregeld worden volgens uw wensen.

Logistieke mogelijkheden voor bloementransport

Het bloementransport kan op verschillende trajecten worden uitgevoerd. U bepaalt zelf van welke logistieke mogelijkheden u gebruik wilt maken. Het transport wordt verzorgd voor bloemisten, tuincentra, kwekers en groothandels.
Het bloementransport vindt plaats van leverancier naar klant (van kweker naar veiling en van veiling naar de koper van de bloemen). Maar ook het transport van de ene veiling naar de andere behoort tot de mogelijkheden.

Bloementransport onderweg

Het transport van bloemen wordt uitgevoerd door ervaren chauffeurs. Een correcte afhandeling van het logistieke traject is van groot belang, dus er wordt ruime aandacht aan besteed:

  • De vrachtauto waarmee het bloementransport wordt uitgevoerd, voldoet aan de recentste technische voorschriften.
  • De temperatuur en luchtvochtigheid in de laadruimte worden goed in de gaten gehouden en afgestemd op de buitentemperatuur. Op deze manier komen de bloemen in zeer goede staat aan op de bestemming en gaan ze nog lange tijd mee.
  • De chauffeur zorgt ervoor dat de ladingen correct worden vervoerd en houdt zich aan eventuele specifieke losinstructies. Een hoogstaande kwaliteit wordt hiermee gegarandeerd.

Bloementransport op maat

Welk logistiek traject u ook wenst voor uw ladingen - de mogelijkheden zijn er en deze worden uiteraard op u als klant afgestemd. Uw wensen en eisen worden graag gehoord. Zo kan er een bloementransport op maat voor u worden ontwikkeld, precies volgens uw instructies en gericht op uw specifieke lading. Wij transporteren binnen Nederland, naar België en Duitsland. Bent u opzoek naar de perfecte transportoplossing? Neem dan nu contact met ons op.