NL | DE
  • nl
  • de

Plantentransport


Uw plantentransport compleet geregeld vanaf de veiling naar uw bedrijf? Bij Mercuur Smart logistics is dit mogelijk! Wij verzorgen onder andere het totale transportproces vanaf de Veiling Rhein Maas in Herongen, Duitland naar een locatie van uw keuze. U wordt dus compleet ontzorgd en wij zorgen dat uw zending in de juiste kwaliteit bij u geleverd wordt.

  • Complete ontzorging van uw plantentransport
  • Laadruimtes afgestemd op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid
  • Goed opgeleide chauffeurs

Plantentransport op hoog niveau

Mercuur verzorgt plantentransport op hoog niveau: van standaardvervoer tot complexe logistieke vraagstukken. Wij werken alleen met gekwalificeerd en goed opgeleid personeel waarbij rekening wordt gehouden met de HACCP-richtlijnen. Ons personeel is uitstekend op de hoogte van de benodigde temperaturen en maximale belading. Alleen zo kunnen we garanderen dat uw bloemen en planten goed verzorgd bij u aankomen.

Naast het tijdig en correct afleveren van uw bloemen en planten, is Mercuur sterk in de afwikkeling van de emballage. Ook hiermee kunnen we weer werk uit uw handen nemen. Wij vervoeren planten in Nederland, België en in Duitsland.

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een laadklep en voldoen aan de recentste technische voorschriften. Hiermee worden uw bloemen en planten tijdens transport op de best mogelijke manier behandeld.

Plantentransport op maat

Omdat wij begrijpen dat elke plantentransport verschillend is, leveren wij al onze diensten geheel op maat en naar uw wens. Wij zullen onze chauffeurs op de hoogte stellen van uw lading en de temperatuur en luchtvochtigheid in de laadruimte daarop afstemmen.

Wilt u uw plantentransport ook uitbesteden aan een professionele transporteur? Neem dan contact met ons op.