NL | DE
  • nl
  • de

Sierteelt transport van A tot Z


Al meer dan vijftig jaar is Mercuur Smart Logistics de specialist op het gebied van het transport van diverse soorten producten en goederen. Het vervoer van kwetsbare producten is een van onze belangrijkste activiteiten. Ook voor sierteelt transport bent u als nationale- of internationale transporteur bij ons vervoersbedrijf aan het juiste adres. Bloemen, planten en andere sierteeltproducten worden bij Mercuur Smart Logistics met de juiste zorg en onder perfecte omstandigheden vervoerd en gedistribueerd.

Geconditioneerd sierteelt transport voor bloemen en planten

De afdeling sierteelt transport van Mercuur is gevestigd in Venlo. Hiervandaan verzorgen wij het vervoer van sierteelt-, groente- en fruitproducten voor een groot aantal vaste klanten uit Nederland. Onze ervaring met betrekking tot sierteelt strekt van het geconditioneerd vervoeren van rozen en andere snijbloemen tot het transport van boomkwekerijproducten. Mercuur's transport is bovendien grensoverschrijdend. Behalve naar bestemmingen in Nederland, rijden onze chauffeurs ook naar Duitsland en België.

Sierteelt transport van A tot Z

Mercuur Smart Logistics biedt niet alleen standaard vervoersoplossingen rond uw sierteelt transport. Wij kunnen indien nodig namelijk de gehele distributie van uw producten op ons nemen en denken graag met u mee. Ook als u ingewikkelde vraagstukken heeft op logistiek en distributiegebied, is Mercuur een betrouwbare partner. U kunt het vervoer van sierteeltproducten daarom volledig aan ons overlaten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken snel en zorgen voor vakkundig en professioneel transport.

Kostenbesparend sierteelt transport op maat

Afspraak is afspraak bij Mercuur. Wij zorgen ervoor dat uw klanten hun producten op het tijdstip krijgen dat u met ze heeft afgesproken. Vertrouwen op ons voor uw sierteelt transport betekent ook kostenbesparend werken. Mercuur Smart Logistics heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maakt voor u graag een offerte op maat. Wij stemmen onze mogelijkheden daarbij af op uw logistieke wensen. Voor de beste oplossing voor uw sierteelt transport kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen of te bellen.