NL | DE
  • nl
  • de

Dedicated Transport


Kies voor Dedicated Transport

Soms kent de logistiek lastige vraagstukken. De goederenstroom kan bijvoorbeeld erg variëren en er kunnen plotseling spoedopdrachten binnenkomen. Dedicated transport is dan wat een organisatie nodig heeft. Mercuur is een betrouwbare partner met lange ervaring in Food-, Planten en Koeltransport.

 

Dedication betekent meedenken

Wanneer u gaat voor dedicated transport is Mercuur de ideale partner voor u. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw transport, maar wij verdiepen ons in vraagstukken en komen met oplossingen. U kunt rekenen op een nauwe samenwerking waarbij beide partijen veel aan elkaar hebben. Door goede samenwerking kunnen we er namelijk voor zorgen dat terugritten geladen zijn, waardoor u directe kosten kunt besparen.

 

Persoonlijk contact bij Dedicated Transport

Mercuur zorgt voor dedicated transport. Daar hoort volgens ons goed en persoonlijk contact bij. U zult ook altijd persoonlijk behandeld worden. Het maakt geen verschil of u in contact bent met onze directeur of een van onze vrachtwagenchauffeurs. Een persoonlijke behandeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Met dedicated transport gaat Mercuur al jaren langdurige samenwerkingen aan met klanten. Wij zijn een flexibele transport partner en kiezen voor een actieve en persoonlijke aanpak.

Heeft uw organisatie behoefte aan dedicated transport? Kijk dan op onze website, wat wij voor u kunnen betekenen. Bij vragen of opmerkingen mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.