NL | DE
  • nl
  • de

Champignon transport


Champignon transport van hoge kwaliteit

De perfecte zorg voor uw champignon transport.
Bij het vervoeren van voedselproducten zoals champignons is het van het grootste belang dat uw transport voldoet aan alle mogelijke verwachtingen. Dit betekent dat alleen het op tijd leveren op de plaats van bestemming, niet voldoende is. Er moet tenslotte ook worden gelet op de eisen voor het vervoeren van levensmiddelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan HACCP. Onze chauffeurs worden altijd goed opgeleid, zodat uw producten onder de juiste condities aangeleverd worden.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van champignon transport bezitten wij de expertise om precies te weten wat allemaal bij champignon transport komt kijken, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit! Mercuur Smart Logistics is uw expert voor verschillende champignonsubstraat, dekgrond en champignons. 

Champignon transport, van substraat tot winkel

Mercuur Smart Logistics creëert flexibele oplossingen en bezit de kennis, middelen en mentaliteit om een efficiënte transportoplossing voor de champignonbranche te realiseren. Mercuur heeft namelijk jarenlange ervaring in het leveren van verschillende soorten champignonsubstraat, dekgrond en champignons. Wij transporteren binnen Nederland, naar België en Duitsland.

Om u optimaal van dienst te zijn, is het bij Mercuur mogelijk om uw champignons óf champignonsubstraat te transporteren via alle verschillende leveringsvormen!

Laat u vrijblijvend informeren over uw champignon transport!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij voor uw champignon transport kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.