NL | DE
  • nl
  • de

Groente en fruit transport


Wanneer u de behoefte heeft aan groente en fruit transport, dan wilt u ervan uit kunnen gaan dat uw producten veilig en in perfecte staat aankomen op de plaats van bestemming. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit transport bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw groente en fruit transport en zorgen ervoor dat uw verse en gekoelde producten altijd op de juiste manier vervoerd worden.

Kwaliteit en veiligheid bij groente en fruit transport

Voor uw transport van groente en fruit maken wij gebruik van onze vloot met moderne vrachtwagens en ervaren chauffeurs. Zo bent u ervan verzekerd dat het vervoer van uw vers-, koel- of diepvriesproducten in goede handen is. Uiteraard zijn onze chauffeurs op de hoogte van alle regels en eisen die aan groente en fruit transport gesteld worden. De veiligheid en kwaliteit van uw producten staan bij ons transport altijd op de eerste plaats.

Groente en fruit transport op maat

Bij het vervoeren van voedselproducten zoals groente is het natuurlijk van het grootste belang dat uw transport aan een flink aantal strenge eisen voldoet. Niet alleen moeten de producten op tijd op de plaats van bestemming worden afgeleverd, ook moet er op de juiste manier mee worden omgegaan. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van groente transport weten wij precies wat hierbij allemaal komt kijken, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Groente transport

Of het nu gaat om verse, gekoelde of bevroren groente, wij bieden u in alle gevallen transport van de allerhoogste kwaliteit. Onze moderne vrachtwagens zijn optimaal geschikt om uw groenteproducten op de beste manier te vervoeren. Niet alleen kunt u tijdens het transport de actuele locatie van uw producten constant in de gaten houden, hetzelfde geldt voor de staat van uw groente. Daarnaast zijn onze chauffeurs specialisten op het gebied van groente transport. Zij weten aan welke strenge eisen het groente transport moet voldoen en zullen ervoor zorgen dat uw groenteproducten in optimale staat de plaats van bestemming zullen bereiken. Dankzij temperatuurregistratie zullen zij uw groenteproducten tijdens het transport constant blijven waarborgen.

Volop mogelijkheden op het gebied van groente transport

Misschien dat u uw transport graag lang van tevoren wilt plannen, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op het laatste moment groenteproducten wilt vervoeren, of het groente transport wilt wijzigen. Dankzij onze flexibele dienstverlening bieden wij u op dit vlak volop mogelijkheden. Ook de kwantiteit is geen probleem. Of het nu gaat om enkele pallets of een volledige groepage, het behoort bij ons allemaal tot de vele mogelijkheden. Bij ons staan uw wensen altijd op de eerste plaats. Wij transporteren binnen Nederland, naar België en Duitsland.

Laat u vrijblijvend informeren over uw groente transport

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij voor uw groente transport kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Fruit transport

Met ruim vijf decennia ervaring op het gebied van fruit transport en ander voeding gerelateerd vrachtvervoer, heeft Mercuur Smart Logistics zich ontwikkeld tot een alom gewaardeerd transportbedrijf. Voor het vervoeren van kwetsbare producten en levensmiddelen kunt u bij ons rekenen op de nodige knowhow, de beste mogelijkheden en de juiste vakmensen. Waar andere logistieke bedrijven u slechts gedeeltelijk van dienst kunnen zijn, biedt Mercuur bovendien complete oplossingen.

Het antwoord op elk vraagstuk rond fruit transport

Het vervoer van producten uit de voedingsbranche vraagt om speciale zorg, geconditioneerde transportmogelijkheden en een stipte aflevering bij uw klanten of afnemers. Dit geldt voor gevoelig vrachtvervoer als fruit transport in het bijzonder. Bij Mercuur werken mensen die dit als geen ander begrijpen. Wij stellen ons flexibel op, denken altijd met u mee en komen waar nodig met oplossingen die u zelf misschien nog niet had overwogen. Onze expertise stelt ons in staat om op elk logistiek vraagstuk rond fruit transport een passend antwoord te vinden.

Ook voor fruit transport naar België en Duitsland

De mogelijkheden voor transport van Mercuur Smart Logistics zijn niet beperkt tot Nederland alleen. Ook wanneer u producten heeft die tot over de landsgrenzen moeten worden gedistribueerd, vindt u in ons vervoersbedrijf een partner waarmee het prettig samenwerken is. De vrachtwagens van Mercuur rijden naar vrijwel alle locaties in Vlaanderen en het westen van Duitsland. Het spreekt voor zich, dat wij ook bij fruit transport naar het buitenland een tijdige aflevering garanderen.

Fruit transport voor kostenbewuste ondernemers

Omdat er voor optimaal fruit transport aangepast vervoer nodig is, kunnen de kosten ervan hoog oplopen. Als nationale- of internationale ondernemer in fruit heeft u er dus alle baat bij om te besparen als dit mogelijk is. Omdat Mercuur uiterst scherpe prijzen voor transport hanteert, begint kostenbesparend vervoer altijd bij ons bedrijf in Venlo. Uw transport wordt efficiënt door ons geregeld en de kwaliteit die wij bieden blijft daarbij van hoog niveau.