NL | DE
  • nl
  • de

Geconditioneerd transport


Wilt u uw levensmiddelen of sierteelt producten in optimale conditie vervoeren? Dan is geconditioneerd transport van Mercuur Logistics voor u de beste keuze! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van transporteren van bederfelijke goederen, weten wij waar we op moeten letten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw producten in de juiste conditie en kwaliteit bij hun eindpunt aankomen. Snel en efficiënt!

Geconditioneerd transport van hoge kwaliteit

Wij zullen er altijd voor waken dat uw producten in hoge kwaliteit vervoerd worden. Wij hebben enkele richtlijnen opgesteld om aan hoge eisen van geconditioneerd transport te voldoen:

  • We werken enkel met gekwalificeerd, goed opgeleid en betrokken personeel.
  • HACCP wordt gewaarborgd
  • We werken met moderne communicatie- en beheerssystemen
  • Omdat wij onze afspraken altijd na willen komen, werken we met de meest actuele logistieke planningssystemen. Wij leveren uw producten dus altijd af op het tijdstip dat we hebben afgesproken. Dag of nacht, wij staan altijd voor u klaar!

Kostenbesparend geconditioneerd transport

Ook wij vinden het milieu belangrijk. Al onze vrachtwagens voor geconditioneerd transport beschikken over boordcomputers die het brandstofverbruik inzichtelijk maken. Zo is het voor onze chauffeurs makkelijker om milieuvriendelijk te rijden, wordt de CO2-uitstoot beperkt en besparen we op de brandstofkosten.

Alle onze transporten zijn voorzien van een handig track & trace systeem. Zo kunt u uw zending volgen tijdens het gehele traject. Wij kunnen u helpen met geconditioneerd transport binnen Nederland en grenzende regio’s in België en Duitsland.

Wilt u meer weten over onze transportmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat op. Wij helpen u graag!