NL | DE
  • nl
  • de

Koeltransport


Als u levensmiddelen of sierteelt producten wilt laten vervoeren, dan bent u bij Mercuur Smart Logistics aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in efficiënt koeltransport. Voor het vervoer van uw bederfelijke goederen hebben wij altijd slimme en flexibele oplossingen achter de hand. Wij denken graag met onze klanten mee en zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw producten onderweg niet verloren gaat.

Uw koeltransport in vertrouwde handen

Dag-distributie of nacht-distributie, het is allemaal mogelijk bij Mercuur. Wij staan voor u klaar om al uw goederen snel en vakkundig te distribueren. U kunt bij ons terecht voor koeltransport in Nederland en de aan Nederland grenzende regio’s in Duitsland en België. Ons stipte transport levert uw producten af op het tijdstip dat u met uw klant afgesproken heeft. Of het nu gaat om ingewikkelde logistieke vraagstukken, of om standaard transport, Mercuur Smart Logistics is uw betrouwbare partner.

Aantrekkelijk geprijsd en doelmatig koeltransport

Bij Mercuur Smart Logistics bent u altijd verzekerd van efficiënt koeltransport. Wij houden de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen en activiteiten op orde door:

  • Gekwalificeerd, goed opgeleid en betrokken personeel
  • HACCP borging
  • Moderne communicatie- en beheerssystemen
  • De meest actuele logistieke planningssystemen

Onze chauffeurs beschikken over boordcomputers die het brandstofverbruik tijdens het koeltransport direct inzichtelijk maken. Slimmer en zuiniger rijden leidt tot minder CO2-uitstoot en dat is niet alleen kostenbesparend, maar ook beter voor het milieu.

Laat uw koeltransport verzorgen door de specialist

Met ons handige track & trace systeem heeft u volledige controle op het transport. Wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij u op het gebied van koeltransport kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor een offerte op maat. Op onze website www.mercuur-logistics.nl leest u meer over ons innovatieve bedrijf. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn.